Keynotes en video’s Cobbenhagen Summit 2017 op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De drie keynote speeches en een teaser/video van de Cobbenhagen Summit zijn beschikbaar op het Cobbenhagen YouTube kanaal. Inclusief de video’s Best of Cobbenhagen Summit 2017 en Cobbenhagen Summit in brief (Tilburg University) is de Summit nu voor alle belangstellenden volledig beschikbaar. Lees ook hier het verslag op de TU-website.

‘Big Data en disruptie voor ondernemers’ was het zeer actuele thema van de Cobbenhagen Summit 2017, een initiatief van Tilburg University Society, met prikkelende teasers van Hendrik Driessen, directeur van de Mr. J.H. de Pont Stichting in Tilburg,  en directeur Joks Janssen van Brabantkennis. De zeer aansprekende keynote speeches over Big Data kwamen voor rekening van Maarten Camps, secretaris-generaal EZ, Jeroen van Glabbeek, CEO CM in Breda, en Emile Aarts, rector magnificus van Tilburg University. De vierde Cobbenhagen Summit vond plaats op maandag 6 maart in De Pont in Tilburg.

Dit bericht is geplaatst in Banking & Finance, business administration, Cobbenhagen Summit, Financiële sector, internationale economie, macroeconomie, Nederland, onderwijs, overheden, politiek, Sylvester, Tilburg University, Tilburg University Society. Bookmark de permalink.