Today’s Links week15

 • Europese schuldencrisis nog lang niet voorbij
  Voor het Brabants Dagblad en het Eindhovens Dagblad werk ik mee aan de Economische Barometer, die de opvatting van een heel scala aan betrokkenen weergeeft over de stand van de economie in Brabant en Nederland. Mijn commentaar voor april 2012 … Lees verder
 • Legendary European Leadership
  (Asset Magazine april 2012) — Recently the Dutch Centraal Planbureau (CPB) produced its economic forecast: the Dutch economy will perform moderately and the current economic recession will continue at least till the second half of this year. That news caused … Lees verder
 • ‘Klaas Knot is voor niemand bang’
  (© HP/De Tijd) -Klaas Knot weet wat hem te doen staat: zijn onafhankelijkheid bewijzen. Daar werkt hij vanaf het begin van zijn aanstelling aan. Als eerste centrale bankier van een Europese bank zegt hij openlijk dat Griekenland best failliet kan … Lees verder
 • Today’s Links week 14
  Commissie-De Wit te mild over politici Het dagblad Sp!ts vroeg mij rapportcijfers te geven aan hoofdrolspelers in de bankencrisis, op basis van het tweede rapport van de Commissie-De Wit. Wie: Jan Peter Balkenende Wat: oud-premier Rapportcijfer: 7 Wie: Wouter Bos … Lees verder
This entry was posted in Sylvester. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


× vier = 16

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>